Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furt spectaculos în județul Ilfov!

ro

27 Sep, 2023 21:22 1156 Marime text

Într-un incident recent din localitatea Dragomirești Deal, județul Ilfov, o autoutilitară a fost furată de mai multe persoane, în timp ce se afla parcată în fața unui depozit.

Autovehiculul conținea și o cantitate semnificativă de telefoane mobile. Polițiștii au intervenit imediat. 


Oficial de la IPJ Ilfov 

La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 3:48, polițiștii Orașului Chitila au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, mai multe persoane, prin amenințarea șoferului, au sustras o autoutilitară, ce se afla parcată în fața unui depozit, din localitatea Dragomirești Deal, în care se aflau telefoane mobile.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Chitila și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea activităților specifice.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au descoperit abandonată pe un câmp autotutilitara respectivă și au constatat că, în interiorul acesteia, se aflau mai multe telefoane.
În cauză, urmează ca persoana vătămată să precizeze prejudiciul creat.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări pentru identificarea și depistarea persoanelor bănuite de comiterea faptei sesizate, cât și pentru stabilirea cu exactitatea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.


Citește și:

Doi tineri, suspectați de furtul unui limitator de viteză. Anunțul Poliției
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii