Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bază sportivă inaugurată cu prilejul „Cupei Primăverii” la fotbal

ro

04 Jun, 2013 00:00 2209 Marime text
Organizaţia Teritorială a Corpului Naţional al Poliţiştilor (CNP) Tulcea, în parteneriat cu Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) Tulcea şi Clubul Sportiv „Frontiera Aegyssus” Tulcea, a organizat a V-a ediţie a „Cupei Primăverii” la minifotbal, la care au participat şase formaţii din cadrul sectoarelor operative ale Gărzii de Coastă din judeţul Tulcea.

Competiţia a fost un bun prilej pentru inaugurarea oficială a bazei sportive din incinta sediului Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea, construită la iniţiativa Corpului Naţional al Poliţiştilor Tulcea şi care a beneficiat de sprijinul financiar al SNPPC Tulcea şi al Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor (IPA).
Moderna bază sportivă dispune de o suprafaţă de joc sintetică, tribună cu circa 60 de locuri şi instalaţie de nocturnă.
Câştigătoarea competiţiei a fost echipa Sectorului PF Chilia, care a învins în finala mare Sectorul PF Sulina, cu scorul de 4-2.
Pe treapta a treia a podiumului s-a clasat SPF Pardina, care a învins în finala mică pe SPF Tulcea, scor 3-2, iar pe locurile 5-6 s-au situat Serviciul Teritorial PF Tulcea şi SPF Isaccea.
Organizatorii au mai acordat premii speciale pentru cel mai bun jucător - Alexandru Marius Florin (SPF Chilia), cel mai bun portar - Şerban Marin (SPF Pardina) şi celui mai bun marcator - Voicu Toni Cristian (SPF Chilia), autor a 10 goluri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii