Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța vrea să rezolve problema parcărilor cu un soft nou. Cât va costa și ce va indica șoferilor

ro

21 Feb, 2020 00:00 6148 Marime text

Municipalitatea achiziţionează o aplicaţie soft pentru gestionarea spaţiilor de parcare (G.I.S).
Obiectul contractului de achiziţie constă în implementarea unei aplicaţii software integrate, pentru gestionarea online a spaţiilor de parcare, care să includă o hartă G.I.S. proprie (care să nu depindă de formatele deja existente: Google Maps, Open Street Map etc.) a locurilor de parcare, tipul şi statutul acestora.


Valoarea estimată fără TVA este de 109.822,48 de lei. Durata contractului este de un an de la semnarea acestuia. În termen de două luni de la semnarea contractului se va implementa aplicaţia soft, iar în următoarele zece luni se vor asigura gratuit serviciile de mentenanţă şi asistenţă online la sediul beneficiarului, potrivit anunţului municipalităţii. Termenul-limită de primire a ofertelor: 26.02.2020. Oferta se va transmite pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dumitru 21 Feb, 2020 11:19 Mai oameni buni.....asteptati sa vedeti ce zice Curtea de apel...in 4 martie...procesul cu locurile de parcare....si dupa aceea........aaaaaaa....sau voi stiti verdictul instantei DINAINTE ????? .