Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria refuză autorizarea hotelului Histria din stațiunea Mamaia

ro

13 Aug, 2021 00:00 2257 Marime text



⦁    Primăria Constanța a dat aviz nefavorabil operatorului economic SC Phoenix Închirieri Imobiliare SRL la cererea prin care s-a solicitat obținerea avizului program de funcționare pentru punctul de lucru situat în stațiunea Mamaia – Hotel Histria
⦁    Argumentarea deciziei are la bază inexistența titlului de proprietate pentru imobilul unde se dorește desfășurarea activității



Primăria Constanța a dat aviz nefavorabil operatorului economic SC Phoenix Închirieri Imobiliare SRL la cererea nr.135058/07.07.2021 prin care s-a solicitat obținerea avizului program de funcționare pentru punctul de lucru situat în stațiunea Mamaia – Hotel Histria.

Operatorul economic a fost înștiințat prin adresa nr. R135058/14.07.2021, având data returului postei în 03.08.2021, emisă de Serviciul autorizare activități economice din cadrul Primăriei municipiului Constanța.

Argumentarea deciziei are la bază inexistența titlului de proprietate pentru imobilul unde se dorește desfășurarea activității, respectiv extrasul de carte funciară pentru informare (actualizat) din care să rezulte aria desfășurată și destinația imobilului.

După completarea documentației cu înscrisul solicitat, operatorul economic trebuie să transmită dosarul spre reautorizare.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Opt ani de închisoare pentru unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din Constanța! Motivare (Document)

UPDATE Primăria Constanţa a pus lacătul pe hotelul Histria şi clubul Princess din staţiunea Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii