Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj transmis de primarul Mariana Gâju unui locuitor din Cumpăna „Mulțumesc pentru spiritul civic de care dați dovadă“. Ce a făcut bărbatul

ro

28 Feb, 2018 13:54 1991 Marime text
Pe pagina de Facebook a Primăriei Cumpăna a fost postat un mesaj de apreciere a autorităţii publice locale pentru un locuitor din comună. Acesta, Marian Tănase, a dat dovadă de spirit civic şi a ajutat 15 bătrâni ai comunei Cumpăna, fără susținere din partea propriilor familii.
 

„Mulțumesc, domnule Marian Tănase de pe strada Lebedelor nr.8, pentru spiritul civic de care dați dovadă oferindu-vă să dați o mână de ajutor echipelor din primăria Cumpăna, care acționează de mai bine de 48 ore pe teritoriul comunei, încercând să mențină toate cele 156 de străzi în stare de circulație, cât să de poată facilita accesul pe mijlocul străzilor. Mai mult de atât, vă mulțumesc că ați oferit din propria gospodărie lemne de foc pentru cei 15 bătrâni ai comunei Cumpăna, fără susținere din partea propriilor familii. Vă mulțumesc!“, a transmis primarul comunei Cumpăna ec. Mariana Gâju.

 
 
 Sursa foto: Primaria Cumpana 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii