Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Ce mesaj a transmis Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, cu ocazia zilei de Dragobete

ro

24 Feb, 2024 14:07 603 Marime text
Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a transmis un mesaj încărcat de căldură și înțelegere în această zi deosebită. Sub semnul Dragobetelui, sărbătoarea iubirii și tinereții, cuvintele sale încurajează comunitatea să celebreze legăturile frumoase și să aducă lumină în viețile celor din jur.

Iată mesajul integral transmis de Mariana Gâju:

Astăzi, 24 Februarie, în ajun de primăvară, când spiritualitatea populară românească consemnează ziua lui Dragobete, zeul al iubirii și tinereții, vă transmitem cele mai calde urări de fericire și împliniri.

Sărbătoriți această zi cu bucurie alături de cei dragi, cultivați relații frumoase și împărțiți mereu gesturi de iubire și generozitate. Această sărbătoare să fie prilej de a consolida legăturile dintre noi și de a ne aminti mereu că iubirea este cea care ne unește și ne face mai puternici, deoarece aduce lumină și căldură în viețile noastre.

Nu uitați că în această seară, începând cu ora 16:00, vă invităm la spectacolul organizat de Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna în cadrul Casei de Cultură din localitate, pentru a celebra împreună Dragobetele - sărbătoare iubirii la români! Din iubire, pentru iubire! Vă așteptăm!

Să fiți iubiți, dragi cumpăneni!

Să fim iubiți, dragi români!

Cu respect și prețuire,

Primarul dumneavoastră,

Mariana GÂJU


Citește și:

Știri ConstanțaEveniment artistic special de Dragobete, la Cumpăna. “Din Iubire, Pentru Iubire”


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii