Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna Daruri pentru bătrânii fără venituri, fără aparținători și cu probleme de sănătate

ro

20 Dec, 2023 12:57 1043 Marime text
Din dorinţa de a oferi un strop de fericire şi lumină în sufletele bătrânilor aflaţi în nevoi, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, au oferit pachete cu alimente unui număr de 330 de bătrâni, identificaţi de către asistenţii sociali ai S.P.A.S. Cumpăna.
 
Astfel că, marți, 19 decembrie, primarul comunei Mariana Gâju împreună cu viceprimarul Neagu Florin și membrii consiliului local Cumpăna, au oferit pachete cu alimente celor 150 de persoane vârstnice fără venituri, fără aparținători și 180 de pachete persoanelor cu dizabilităţi încadrate în gradul grav de handicap și au adus un strop de fericire în sufletele lor.


 
„Nu le spun decât atât: să le dea Dumnezeu sănătate, să aibă parte de produsele oferite și sărbătorile de iarnă să le aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun Fericit și un An Nou plin de împliniri!” a transmis primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.
Citește și

Campanie umanitară Mariana Gâju - „Prin aceste daruri, femeile social democrate constănțene vor încerca să aducă în inimile acestor bătrâni bucuria Sărbătorilor de Iarnă”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii