Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment de gală la Restaurant Zorile Primăria Cumpăna organizează o petrecere dedicată femeilor din localitate! (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

08 Mar, 2024 13:53 963 Marime text

 
  • Primaria Cumpăna, județul Constanța, alături de primarul Mariana Gâju, organizează astăzi, 8 martie 2024, un eveniment ce are loc an de an, unde în centrul atenției este femeia.
     
Primaria Cumpăna, județul Constanța, alături de primarul Mariana Gâju, organizează astăzi, 8 martie 2024, un eveniment ce are loc an de an, unde în centrul atenției este femeia.

La restaurant Zorile din municipiul Constanța, sute de locuitoare ale comunei cârmuite de Mariana Gâju sunt prezente la un eveniment dedicat lor, unde eleganța, naturalețea și iubirea pentru femei este centrul atenției.

Primărița Mariana Gâju continuă, astfel, o tradiție pe care o respectă an de an cu privire la celebrarea sexului frumos. După ce a vizitat Căminul pentru persoane vârstnice Constanța, Spitalul Militar Constanța, Centrul de bătrâni de la Poarta Alba, Spitalul Județean Constanța și Spitalul „Armonia”, alături de femeile social-democrate, este rândul femeilor din Cumpăna să aibă un moment dedicat lor.
 

„Dragi doamne, sunteți cele mai extraordinare ființe, pentru că aduceți viață pe pământ, pentru că scrieți cu litere mari în calendarul vieții, continuarea vieții pe pământ. Dar de ce? Aveți un caracter puternic, sunteți cele mai de neînvins ființe, niciodată doar gingașe, niciodată o pată de culoare, ci sunteți stâncile care atunci când ați căzut, v-ați ridicat cu demnitate”, spune Primărița Mariana Gâju.




UPDATE

Mariana Gâju împarte diplome de excelență pentru locuitoarele de seamă.







Citește și:
Știri Constanța: Parteneriatul ”Cumpăna Verde” debutează cu activități de plantare puieți de copaci la Cumpăna (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii