Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune de plantare de copaci la Cumpăna. Ce mesaj a transmis primarul Mariana Gâju (VIDEO)

ro

15 Apr, 2024 15:21 447 Marime text
Foto: FacebookCu mic, cu mare, locuitorii din comuna Cumpăna, județul Constanța sunt așteptați sâmbătă, 20 aprilie 2024, să planteze pentru un viitor verde, alături de Plantează în România!
 

„Ne aflăm acasă la noi la Cumpăna, pe Șoseaua Strajei acolo unde în anul 2009 împreună cu mulți oameni inimoși, voluntari nu doar din comuna cumpăna ci și din Constanța, am plantat primii salcâmi. De atunci, din 2009 în 2019, peste 10 ani am venit și am completat ceea ce unii cumpăneni poate că nu din reavoință au distrus ceea ce noi plantaserăm cu atâta suflet. Astfel, peste ani în aprilie 2024 Asociația Creștem România Împreună, o asociație din Brașov vine pentru prima oară în Dobrogea acasă la noi la Cumpăna pentru a ne sprijini să plantăm în continuare salcâmi pentru a face și mai frumoasă această pădure, unde deja ne-am obișnuit să venim în aer liber pentru un grătar sau pentru a putea să ne simțim acasă, văzând liniștea care ne înconjoară admirând natura“ - a precizat Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. 


Edilul mai menționează că protecția naturii, protecția mediului sunt sarcini ale administrației publice locale care împreună cu societatea de salubrizare se străduie să țină și acest loc curat.

„De aceea vă invităm pe data de 20 aprilie la 9.30 în Parcul Verde acolo unde ne vom organiza pentru plantarea a 3000 de bucăți ulmi și a 30 de platani, după care vom veni la Pădurea de salcâmi pentru a planta 1000 de puieți de salcâmi. Asociația Creștem România împreună vine cu peste 200 de Voluntari. Noi cumpănenii nu putem sta deoparte, niciodată nu vom face pas înapoi când trebuie să ne protejăm comuna, când trebuie să ne îmbogățim comuna de data aceasta o îmbogățim cu pădure pădure Verde. Sunt convinsă că foarte mulți dintre dumneavoastră veți participa la această acțiune de suflet pentru noi, pentru comuna noastră. Precizez că activitatea administrației publice locale și a salariaților societății de salubrizare este o activitate civică și nu politică, aici venim cu sufletul pentru comuna noastră, pentru a îmbogăți natura. Vă aștept cu drag pe 20 aprilie 2024 ora 9 30, Parcul Verde pe Șoseaua Strajei, lângă sala de sport Elena Frâncu“ - a mai adăugat Mariana Gâju.



Citește și: 

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, la ceas aniversar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii