Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință la Prefectura Constanța. Se va realiza un sens giratoriu la ieșirea din localitatea Lumina

ro

11 Feb, 2020 18:09 2543 Marime text
Astăzi, la sediul Instituției Prefectului - Județul Constanța, a avut o întâlnire pe tema realizarii unui sens giratoriu la ieșirea din localitatea Lumina, la intersecția DN22 cu DJ226.

"Alături de suprefectul județului Constanța, primarul localității Lumina, reprezentații DRDP Constanța, reprezentanții IPJ Constanța și cei ai Consiliului Județean Constanța, dar și cu aportul companiilor de utilități, ne-am angajat că vom găsi cele mai eficiente și rapide soluții pentru construcția acestui sens giratoriu", spune prefectul județului Cosntanta, George Niculescu.

În urma ședinței de lucru, au fost stabiliți următorii pași: se va solicita eliberarea unui certificat de urbanism. Apoi, se vor elibera avizele necesare pentru autorizația de construire și, în final, se va depune proiectul pentru obținerea autorizației. 

"Consider că acest proiect va avea un impact pozitiv asupra traficului, în special în perioadele de vârf din sezonul estival, atunci când ruta Mamaia - Năvodari - Lumina - A4 este folosită intens de către turiști. Sunt sigur că, dacă vom conlucra cu seriozitate, noua configurație rutieră va fi disponibilă înaintea începerii sezonului estival", a mai afirmat Niculescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii