Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:22 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări de ultim moment în APV Media Turism SA, firmă controlată de mama şi fratele fostului primar, Radu Mazăre

ro

04 Jun, 2016 00:00 1868 Marime text
Acţionarii societăţii APV Media Turism SA au luat, în Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor (AGOA) din data de 5 aprilie, mai multe decizii importate.
 
Astfel, acţionarii au aprobat bilanţul contabil şi contul de profit şi pierderi pe anul 2015, ca urmare a punerii în discuţie a raportului administratorului şi al comisiei de cenzori privind analiza situaţiei financiar-contabile pe anul 2015. De asemenea, Victoria Gabriela Mazăre, mama fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost mandatată să semneze bilanţul contabil pe anul 2015 şi să-l depună la organele teritoriale.
 
Nu în ultimul rând, acţionarii le-au revocat din funcţia de cenzori pe Liliana Voicu, Maria Rodica Rusu şi Gabriela Damian. În locul lor au fost numiţi trei cenzori noi: Mariana Mihai, Robert Catone Bedros şi Sorin Drăghici. În Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor din data de 5 aprilie s-a mai decis prelungirea mandatului cenzorului Mădălina Laura Radu, pe o perioadă de trei ani.
 
Deciziile AGOA din data de 5 aprilie au fost publicate în Monitorul Oficial din 31 mai 2016.

Despre APV Media Turism SA

Aşa cum reiese din datele prezentate de Registrul Comerţului, firma APV Media Turism SA a fost înmatriculată în anul 2003 şi are sediul social în Mamaia, zona Căpitănie, Vila Marina. Capitalul social subscris, de 90.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de acţiuni. Firma este controlată de
Victoria Gabriela Mazăre, născută în 16.07.1941, în Agighiol, Tulcea, cu 2% din capitalul social, Mihai Mazăre, născut în 2.01.1972, în Bucureşti, cu 95% din capitalul social, şi Listă Acţionari, cu 3% din capitalul social.
 
Administratorul societăţii, care se ocupă de „activităţi ale agenţiilor turistice“, este Victoria Gabriela Mazăre. În anul 2014, societatea cu patru salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 265.794 de lei şi un profit net de 9.263 de lei.
 
Numele lui Mihai Mazăre apare şi în societăţile Nisipuri SA, Office Ag SRL şi Sigma Trading SA. De-a lungul anilor, Mihai Mazăre a mai fost asociat în societăţi care, în prezent, apar ca fiind radiate: Alexis COM Trading SRL, Capri-Company SRL, Romanian Marketing Services SRL, Thomas Cook Services & Distribution SA, Tomis Marketing & Services SRL.
 
Citeşte şi
 
Mama fostului primar Radu Mazăre, încă un mandat în fruntea APV Media Turism SA
 
Mama primarului Mazăre convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor APV Media Turism SA
 
Retrocedările, în câţiva paşi: Cum s-a „născut" casa în care stă Radu Mazăre

Ti-a placut articolul?

Comentarii