Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul lui Radu Mazăre s-a lansat în afaceri! Iată ce domeniu a ales Răducu Mazăre

ro

02 Jan, 2024 17:57 7634 Marime text

foto: Facebook.com Băiatul fostului edil al Constanței, Radu Mazăre, s-a lansat recent în afaceri imobiliare. 

Firma lui Răducu Mazare este Realcasa Tech SRL și își are sediul în capitală. 
 

”Chiar dacă noi am reușit să facem niște performanțe, am reușit să facem într-un context socio-economic destul de dificil, cel mai dificil din ultimii ani. Avem conflictele pe care le avem, avem inflația care este, suntem după pandemie, piața imobiliară pe care eu activez, a cunoscut în 2023 o reticență față de cumpărare. Oamenii nu mai aveau același apetit”, a declarat Răducu Mazăre, la Antena Stars.

Răducu Mazare a dezvăluit și ce planuri ale pentru noul an. 

”Planurile mele pentru acest an sunt de a ajunge la o echipă de 50 de oameni în cadrul start up-ului meu. Ne dorim să atragem proiecte și din alte piețe. Consider că am o viață calculată și responsabilă. Nu mă sparg în figuri, nu fac lucruri excentrice.

Momentan îmi focusez toată atenția pe acest proiect. Mai am obiective personale de sănătate. Îmi doresc să am un corp mai sănătos, să fac sport constant”, a mai spus el.


În luna august a anului 2023, în Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia privind înființarea societății Realcasa Tech SRL, printre fondatori fiind și fiul fostului primar al municipiului Constanța.
 
Vorbim așadar de firma Realcasa Tech SRL, care va avea sediul în București, Sector 1, pe strada Surorilor nr. 9-15, într-un apartament al unui imobil. Firma se va ocupa de dezvoltare imobiliară, iar capitalul social este de 300 de lei.
 
Fondatori sunt Mazăre-Petcu Radu-Ştefan, Manea Alexandru-Costin, Postelnicu Vlad, iar administratori sunt Postelnicu Vlad, cu domiciliul în Bucureşti, sectorul 6 și Mazăre-Petcu Radu-Ştefan, cu domiciliul în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa. Durata de funcţionare este una limitată, pe 20 de ani.
 
Manea Alexandru-Costin apare și în firmele ANG Rezidential SRL, Loffice Hub SRL, ANG Real Estate Group SRL, Aenama Investment SRL, Monarc Luxury Homes SRL, The Agency Ro SRL, ANG Luxury Properties SRL, Noam Design Group SRL, ANG Luxury International SRL, ANG Landmark Real Estate SRL și IHOME Design SRL. Vlad Postelnicu apare în firmele Kitefest SRL și Digital Interaction SRL.
 
Mazăre-Petcu Radu-Ştefan este acționar la APV Media Turism SA, asociat în Cabo Concept SRL și deține și un PFA în nume propriu.APV Media Turism SA

La începutul anului 2020, în Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor APV Media Turism SA, încheiată la data de 18.10.2019. La şedinţa Adunării Generale Excepţionale a Acţionarilor, legal constituita, la domiciliul fiscal al societăţii situat în Constanţa, bulevardul Mamaia, parc Aqua Magic, clădire corp administrativ, s-au prezentat Mazăre Victoria-Gabriela, care deţinea 999 de acţiuni, reprezentând 99,9% din capitalul societăţii; Mazăre-Petcu Radu-Ștefan, care deţine o acţiune, reprezentând 0,1% din capitalul societăţii.
 
Reamintim că, în 2019, APV Media Turism SA era controlată de mama fostului primar al municipiului Constanţa, Radu MazăreVictoria Gabriela Mazăre, care deţine 2% din capitalul social, Mihai Mazăre, cu 95% din capitalul social, şi Listă Acţionari, cu 3% din capitalul social. Administratorul firmei era Victoria Gabriela Mazăre. APV Media Turism SA desfăşoară activităţi ale agenţiilor turistice.
 
În prezent, APV Media Turism SA este controlată de Mazăre Mihai (99,9%) și Mazăre-Petcu Radu-Ștefan, care deţine o acţiune, reprezentând 0,1%. Administrator este Cătălina Mihaela Năstase.

Mazăre-Petcu Radu-Ștefan este fiul fostului edi-şef al Constanţei, Radu Mazăre.


PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Fiul fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, și-a deschis firmă imobiliară în Capitală
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii