Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șantierul Naval Mangalia SA va avea un doc plutitor nou

ro

04 Dec, 2020 00:00 2399 Marime text
 
  • Șantierul Naval Mangalia SA caută firmă pentru elaborarea unui studiu de fezabilitate
  • Este vorba de proiectul ce vizează construirea unui doc plutitor
 
Șantierul Naval Mangalia SA organizează o licitație privind atribuirea unui contract pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții doc plutitor 2000 tf.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 26 ianuarie 2021, iar valoarea estimată a achiziției este de 67.000 lei.
 
Studiului de fezabilitate pentru proiectarea și construcția unui doc plutitor de 2000 TF trebuie să identifice, să propuna și să prezinte mai multe scenarii /opțiuni tehnico-economice pentru realizarea unui doc plutitor de 2000 tf în variantă modulară (demontabila) din cca. 5 pontoane independente conform cerințelor documentației de atribuire.
 
Studiul de fezabilitate se va elabora în conformitate cu prevederile HG nr.907/2016.
 
Autoritatea contractantă urmărește posibilitatea de excuție a docului în variant modulară (demontabilă) opera vie și opera moartă până la puntea de lucru – execuție din circa 5 pontoane independente cuplate între ele demontabil, respective bordurile de la puntea de lucru până la puntea superioară.  Docul plutitor trebuie să aibă capacitatea de a andoca nave cu caracteristicile principale de 100x16x4,20 m și cu deplasament maxim de 2.000 tf, să fie capabil să ridice două sau mai multe nave cu deplasamente însumate care să nu depășească 2.000 de tone și cu dimensiuni însumate mai mici decât cele prezentate, astfel încât să rămână între navele andocate suficient spațiu pentru efectuarea în bune condiții a lcurărilor planificate.
 
Docul plutitor va fi dotat cu două mașini și instalații de bord care să își asigure independența în zone neamenajate special sau la cheu în porturi/șantiere navale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii