Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții Constanța Șantierul Naval Mangalia SA achiziționează automacara 50 tf pe pneuri cu acționare hidraulică a contragreutății (DOCUMENT)

ro

20 Mar, 2024 11:23 736 Marime text
 

 
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 aprilie 2024, ora 15.00, când se vor deschide ofertele, în SEAP.
 
Șantierul Naval Mangalia SA, ca autoritate contractantă, a anunțat că vrea să cumpere automacara 50 tf pe pneuri cu acționare hidraulică a contragreutății, achiziția fiind inițiată prin anunț de participare.
 
Valoarea totală estimată e de 4.000.000 lei.
 
Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate - preț. Tipul procedurii: licitație deschisă.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, este vorba de livrarea unei autospecializate macara N3 cu sarcina maximă la cârlig de 50 t la raza de lucru de 3 m, în conformitate cu cerințele din caietul de sarcini.
 

Autospecializata va trebui să îndeplinească condiții de fiabilitate, securitate, echipare, mediu protecție în conformitate cu ultimele standarde și norme de poluare în vigoare. Automacaraua trebuie să fie nouă, să nu utilizeze părți componente ale unor elemente folosite anterior. La livrare, automacaraua va avea omologările complete pentru autovehicule, acordate de autoritățile competente cu certificat de omologare de tip R.A.R. Ofertantul câștigator va avea obligația să prezinte Automacaraua livrată la RAR în vederea obținerii numărului național de registru, a cărții de identitate a vehiculului (CIV), pe care s-a aplicat folia de securitate, pe cheltuiala și riscul său, fără obligații din partea beneficiarului. Cerința este obligatorie. Neobținerea omologării RAR a automacaralei va conduce la rezilierea contractului și retinerea în totalitate a garanției de bună execuție. ISCIR-izarea instalației de ridicat intră în sarcina ofertantului declarat câștigator (contractantului). Furnizorul va prezenta un document care să certifice dreptul de a efectua vânzarea și service-ul pe teritoriul României. Ca și condiție obligatorie de participare: autoritatea contractantă nu acceptă subcontractarea unei părți sau părților din contractul de furnizare produs, mai menționează sursa citată.

 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 aprilie 2024, ora 15.00, când se vor deschide ofertele, în SEAP.
 
Persoanele care dețin funcții de decizie din cadrul autorității contractante în conformitate cu prevederile art. 60 din Legea 98/2016, coroborat cu art.21, alin (5) din HG 395/2016, în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii, sunt următoarele:

• Bănceanu Mihail – Director General
• Tudor Mihaela – Director Economic
• Milea Radu – Director Tehnic
• Stefoi Mircea - Responsabil SU, SSM
• Sava Mirela- Sef Birou Marketing, Aprovizionare, Contracte, Devize
• Trofin Stefan – Consilier juridic.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța 
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Acționarii Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia, convocați să decidă bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2024
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii