Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia – Luminița Vlădescu, Gabriela Cătălina Danciu și Emilia Mirela David, votate în continuare administratori provizorii

ro

05 Apr, 2024 17:00 589 Marime text
  • Durata mandatelor administratorilor provizorii este de două luni.
Luminița Vlădescu, Gabriela Cătălina Danciu și Emilia Mirela David rămân administratorii provizorii ai Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia, în urma votului primit în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din 21 februarie 2024.
 
Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 1625 din 2 aprilie 2024, unde se precizează că, în prima parte a ședinței, s-a luat act de încetarea mandatelor administratorilor provizorii, ulterior fiind stabilite noi mandate provizorii, în urma votului exprimat.
 
S-a stabilit totodată că durata mandatelor administratorilor provizorii este de două luni, dar nu mai târziu de data desemnării administratorilor în procedura normală, dacă procedura de selecție se va finaliza în interiorul intervalului, sau până la data revocării din funcție.
 
Indemnizația brută lunară fixă a administratorului provizoriu neexecutiv al societății a fost stabilită prin AGA din 28.09.2018, respectiv 3.500 de lei, aceasta fiind unica formă de remunerație a administratorilor provizorii, conform sursei citate.
 
Cristina Gabriela Dragomir a fost împuternicită să semneze contractele de mandat cu administratorii provizorii.
 
Despre Șantierul Naval 2 Mai SA

Șantierul Naval 2 Mai SA a fost înființată în 1991, se ocupă de alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a. și are sediul social în Mangalia, pe strada Rozelor, nr. 3.
 
93,88781% din acțiunile companiei sunt deținute de Ministerul Economiei, 0,19097% revin unei Liste de acționari persoane juridice, iar 5,92122% revin unei Liste de acționari persoane fizice.
 
Consiliul de Administrație al Șantierului Naval 2 Mai SA este format din Luminița Vlădescu, Emilia Mirela David și Gabriela Cătălina Danciu.
 
Auditorul societății este Romar-CO Audit SRL din Constanța.
 
Șantierul Naval 2 Mai SA deține trei puncte de lucru în Mangalia.
 
În 2022, Șantierul Naval 2 Mai SA a declarat opt angajați, profit peste 23.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,91 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia. Se stabilește indemnizaţia brută fixă lunară a administratorilor provizorii

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii