Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Șantierul Naval Mangalia SA, act adițional la contractul de instalare a echipamentelor de comunicații la Fregata „Regele Ferdinand“

ro

15 Nov, 2023 15:17 903 Marime text
Fregata Regele Ferdinand - sursa foto MApN 
  • Atribuirea s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă, fiind vorba despre „Servicii adiționale pentru executarea contractului subsecvent nr. A6-N 6363 din 21.12.2022 - Servicii de instalare echipamente de comunicații și instalare sonar tractat, la nava F 221, efectuate de prestatorul initial comandate în condițiile stricte prevazute de directivă“
Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02022 Constanța a semnat cu Șantierul Naval Mangalia SA un act adițional - în valoare de 298.350 de lei - pentru furnizarea de servicii de instalare echipamente de comunicații și instalare sonartractat, la Fregata „Regele Ferdinand“ (F 221).
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă, fiind vorba despre „Servicii adiționale pentru executarea contractului subsecvent nr. A6-N 6363 din 21.12.2022 - Servicii de instalare echipamente de comunicații și instalare sonar tractat, la nava F 221, efectuate de prestatorul initial comandate în condițiile stricte prevazute de directivă“.
 
Despre Șantierul Naval Mangalia SA
 
Potrivit Termene.ro, Șantierul Naval Mangalia SA a fost fondat în decembrie 2001, se ocupă de repararea și întreținerea navelor și bărcilor, are sediul la Intrarea Portului, nr. 1, municipiul Mangalia, județ Constanța și este controlat de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.
 
Ca administratori apar Cazana Victor-Vlad, din București, Juncu Ciprian Luigio, din Constanța, și Motoc Octavian, din Tulcea.
 
Societatea figurează cu o achiziție directă (cu Ministerul Apărării Naționale – UM 02049 Constanța) și șase contracte publice (UM 02022 Constanța, UM 02146 Mangalia, UM 02145 Constanța printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Șanteriul Naval Mangalia SA a declarat 35 de angajați, profit aproape 460.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 4,91 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Administrația Porturilor Maritime Constanța, contract cu Șantierul Naval Mangalia
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii