Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:59 11 12 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lider de sindicat, după anunțul Damen „Evident că pot exista anumite motive de îngrijorare privind continuitatea acestei societăți“ (VIDEO)

ro

04 Aug, 2023 13:29 1658 Marime text
Laurențiu Gobeajă, președintele Sindicatului Liber NavalistulAcordul de asociere dintre Damen și Statul Român cu privire la Șantierul Naval Mangalia a fost anulat! Decizia a fost făcută publică de reprezentanții Damen printr-un comunicat de presă.

La scurt timp de la anunțarea acestei decizii, directoratul Șantierului Naval Mangalia a anunțat că în calitate de reprezentanți al Directoratului companiei, vor continua să acționeze în interesul șantierului.

„Precizăm faptul că vom face tot ce ne stă în putință, că vom acționa in consecință și în măsura posibilităților oferite de noul cadru legal, pentru a asigura continuitatea activității în șantier, pentru angajații noștri, clienții noștri, colaboratorii noștri și pentru autoritățile fiscale din România, ca mare contribuitor“ - a declarat Liana Constantin Director Corporate Affairs în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, vestea anunțată de Damen a luat prin surporindere și angajații care speră ca acționarii să găsească o soluție pentru continuitatea acestui șantier. 

„E prea devreme deocamdată să concluzionez care sunt temerile salariaților. Probabil că majoritatea dintre ai a aflat despre această știre de ultimă oră. Evident că pot exista anumite motive de îngrijorare privind continuitatea acestei societăți, însă la ora 9.00 în cursul acestei dimineți am avut o ședință cu directoratul și ne-au comunicat că activitatea societății va continua, că vor aduce noi proiecte și vom avea de lucru în continuare, iar problemele acționarilor sunt ale acționarilor. Noi ca și salariați trebuie să ne concentrăm pe desfășurarea activității. Evident că o astfel de decizie poate perturba inclusive relațiile cu clienții și reprezintă un șoc. Este un șoc pentru noi toți pentru că pentru mulți dintre noi  a venit pe neașteptate, nu este ceva ce am fi putut anticipa. Cred că reprezentanții statului roman ca acționar majoritar și acționarii Damen ca acționar minoritar dacă vor renegocia acel contract de asociere pot găsi soluții pentru continuitatea acestui șantier cu cei doi parteneri de afaceri“ - a precizat Laurențiu Gobeajă, președintele Sindicatului Liber Navalistul

 Citește și: 

LIVE VIDEO+TEXTReacția directoratului Șantierului Mangalia după decizia anulării acordului dintre Damen și Statul Român (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Acordul dintre Damen și statul român de la Șantierul Mangalia, anulat! Anunțul reprezentanților Damen
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii