Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța pregătește o licitație pentru amenajarea și întreținerea zonelor verzi din municipiu

ro

21 Jul, 2021 00:00 1161 Marime text
⦁    Primăria Constanța consultă piața în vederea determinării  valorii  estimate  a  achiziției  publice  de  „Amenajare  și întreținere  a zonelor verzi, prin aplicarea tehnologiilor specifice  și achiziția de materiale  necesare, amenajării  acestora,  pentru  spațiile verzi  care  sunt/vor  fi măsurate/cadastrate în municipiul Constanța”
⦁    Data limită de transmitere propuneri este 07.07.2021 iar data limită consultare este 23.07.2021



Primăria Constanța consultă piața în vederea determinării  valorii  estimate  a  achiziției  publice  de  „Amenajare  și întreținere  a zonelor verzi, prin aplicarea tehnologiilor specifice  și achiziția de materiale  necesare, amenajării  acestora,  pentru  spațiile verzi  care  sunt/vor  fi măsurate/cadastrate în Municipiul Constanța”.

În vederea unei analize cât mai reale a valorii estimate a achiziției, se solicită firmelor  specializate  în  proiectare  și  execuție  a  lucrărilor  de  amenajare, următoarele: preţurile unitare pentru întreținere și amenajare spații verzi și irigarea spațiilor verzi, se vor calcula ținând cont de normele de muncă.

Prețurile ofertate pentru lucrările de întreținere la echipamentele de irigatvor fi calculate incluzând contravaloarea  piesei și manopera.
Data limită de transmitere propuneri este 07.07.2021 iar data limită consultare este 23.07.202.

Ofertanții  interesați  au  posibilitatea  de  a  transmite ofertele de preţ și propuneri tehnice  la adresele de email: servicii.publice@primaria-constanta.ro sau secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Primăria Constanța cumpără materiale de construcții
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii