Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic Șoferi aflați sub influența alcoolului, depistați de polițiștii constănțeni. Unul consumase substanțe interzise

ro

09 Nov, 2019 13:48 1874 Marime text

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 16.45, patrula formată dintr-un polițist al Secției 4 și un jandarm din cadrul G.M.J. Constanța a depistat un bărbat, de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare expirate. 
 
La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun, cu sprijinul Biroului Rutier Mangalia, au depistat un bărbat, de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Trandafirului din stațiune, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 21.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 00.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Theodor Burada din municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive, rezultat pozitiv - THC-5.
 
La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 04.10, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe Prelungirea Liliacului din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma
testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 07.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus o autoutilitară pe DN 22, în localitatea Lumina. În urma verificărilor, s-a stabilit că vehiculul în cauză era neînmatriculat.
 
În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.


Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii