Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Incidente în trafic la Eforie, Ovidiu și Murfatlar!

ro

16 Mar, 2024 20:13 834 Marime text
Într-o serie de incidente desfășurate în zilele de 15 și 16 martie ac., polițiștii din Constanța au descoperit și sancționat mai multe încălcări grave ale regimului rutier. De la conducători auto fără permis de conducere la cei sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.


Oficial de la IPJ Constanța 

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 15 martie a.c., în jurul orei 07.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 2A, în orașul Ovidiu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 15 martie a.c., în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 3, în orașul Murfatlar, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 16 martie a.c., în jurul orei 04.15, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Portului.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise



La data de 16 martie a.c., în jurul orei 12.05, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus o autoutilitară, pe D.N. 39, în orașul Eforie, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Citește și:

Fapte grave în traficCe s-a descoperit în urma acțiunilor Poliției din Constanța? (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii