Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducător de autoutilitară din Oradea, băut la oră de prânz! S-a răsturnat în șanț cu autovehiculul

ro

22 Jan, 2024 15:33 758 Marime text
La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe D.N. 7, în localitatea Drăganu, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș care au constatat faptul că, un bărbat de 42 de ani, din Oradea, județul Bihor, care conducea o autoutilitară pe D.N. 7, din direcția Pitești către Râmnicu Vâlcea, în localitatea Drăganu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un stâlp de telefonie și gardul unui imobil și s-a răsturnat pe partea dreaptă, în șanț, transmite IPJ Argeș. 


Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, a mai punctat sursa citată. 


În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conform art. 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă.



Citește și:

Cum au fost prinși de Poliție, la volan, doi tineri de 21 respectiv 23 de ani. Date oficiale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii