Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța O femeie de 20 de ani, fără permis, surprinsă la volan, în Albești. Cu ce viteza rula

ro

06 Feb, 2024 15:14 1136 Marime text
foto: UnsplashInfracțiune la regimul rutier, constatată de polițiști în județul Constanța! 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 februarie a.c., în jurul orei 10.05, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul Siguranță Rutieră au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe D.J. 391, în comuna Albești, aparatul radar înregistrând viteza de 103 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 50 km/h.

S-a procedat la legitimarea și identificarea persoanei aflate la volan, stabilindu-se că este vorba de o femeie, de 20 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în autoturism a fost identificat un bărbat, de 20 de ani, proprietarul vehiculului, care ar fi declarat că i-ar fi încredințat autoturismul persoanei în cauză, pentru a-l conduce pe drumurile publice, deși cunoștea faptul că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a mai punctat sursa citată. 


În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.


Citește și:

Știri ConstanțaMotivele pentru care doi șoferi s-au ales cu dosare penale, după opriri în trafic


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii