Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologul Milena - „Europarlamentarul Ramona Mănescu pare crescută pentru a lupta pentru ţara ei”

ro

27 Aug, 2013 00:00 3347 Marime text
Cu o prezenţă suficient de cuminte şi discretă, cu un aspect plăcut şi cu un CV încărcat de studii postuniversitare, care mai de care mai misterioase şi importante (Institutul Diplomatic Român din cadrul Ministerului Afacerilor Externe - 2006, Academia Națională de Informații, Colegiul Superior de Securitate Națională, dizertație cu tema „Industria Românească de Apărare” - 2006, Universitatea Națională de Apărare - Colegiul Național de Apărare, dizertație cu tema „România și Politica Europeană de Securitate și Apărare” - 2005, master în Relații Internaționale și Integrare Europeană la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București - 2006), Ramona Nicole Mănescu apare acum în prim-planul politicii autohtone odată cu nominalizarea ei pentru funcţia de ministru al Transporturilor. A intrat în PNL la 18 ani, iar acum se poate mândri cu o carieră impresionantă.

Cu o cifră a destinului 1 din 2 şi 8, Ramona Mănescu pare să se fi născut pentru a conduce, pentru a deveni diplomat şi pentru a se lupta. Are forţă, voinţă, determinare, are iniţiativă, energie şi autoritate - cifra destinului 1. Adăugăm nevoia de cooperare, spirit de colaborare şi capacitatea de a şti exact ce vrea şi ce nu, ce are de făcut şi ce nu va face nicicând, de a descoperi care îi sunt prietenii şi care duşmanii (cifra 2 care se regăseşte în destin). Nu va renunţa nicicând la luptă, aceasta devenind pentru ea un mod de viaţă. Are nevoie de provocări, este ambiţioasă, punctuală, atentă la tot, observă tot, iubeşte dreptatea şi o împarte după cum o înţelege ea. Într-o dispută este mereu învingătoare
 
Pentru ea nu există nu se poate, nu pot, ci doar acel reproş încărcat de durere: „Aş fi putut mai bine şi mai mult”, chiar dacă realizările ei au fost uluitoare. Respectă conceptul de familie şi are nevoie de căsnicie. E responsabilă şi implicată - cifra zilei de naştere 6. Nu ştie să mintă, nu înţelege utilitatea minciunii şi poate deveni colţuroasă într-un mod cât mai diplomat cu putinţă. Îşi doreşte puterea - cifra vocalelor 1, este percepută aşa cum este, având un dezvoltat simţ al răspunderii - cifra consoanelor 6. Se comportă suficient de distant, de rece şi misterios - cifra numelui complet 7. Ar fi putut deveni aproape tot ce şi-ar fi dorit: medic, jurist, avocat, procuror, militar de carieră, profesor, economist.

Acum este cu siguranţă ceea ce este necesar să devină. Pentru Ramona Mănescu anul 2013 are o vibraţie personală 6, un an norocos pentru ea, cifra zilei sale de naştere fiind 6. Luna august are o vibraţie personală - 5, a schimbării, a mutării, a şansei. Remarcăm lipsa cifrei 3 din profilul ei numerologic. Norocul nu prea bate la poarta ei, şansele ei fiind strict legate de puterea de muncă, de seriozitate şi de dorinţa de a realiza totul perfect. Să sperăm că vom avea un ministru al Transporturilor implicat şi hotărât, mai ales că cifra obiectivelor (calea sa în viaţă) este 9 - exprimarea iubirii universale. Cât timp va face bine celor din jurul său, totul va decurge cum nu se poate mai bine pentru ea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii