Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ramona Mănescu nu dă mandatul de eurodeputat pe cel de primar „Îmi este mai uşor să promovez interesele Constanţei“

ro

14 Sep, 2015 00:00 3271 Marime text
În contextul unei conferinţe de presă susţinute, în martie, la Constanţa, de europarlamentar - prima după revenirea sa în Organizaţia PNL Constanţa -, Ramona Mănescu lăsa să se înţeleagă că, dacă liberalii constănţeni ar fi propus-o, ar fi fost candidatul dreptei pentru alegerile locale din 2016. „Dacă biroul (n.r. conducerea PNL) va considera că sunt una dintre persoanele care ar trebui (n.r. să intre în competiţie), sigur că voi accepta să intru în cursa internă pentru Primăria Constanţa“, afirma Mănescu, în urmă cu aproximativ o jumătate de an.
 
Cu toate acestea, Ramona Mănescu a ţinut să precizeze încă de atunci că, şi dacă nu va fi ea candidatul pentru mandatul de primar al Constanţei, va susţine echipa PNL Constanţa în acest sens. „Voi sprijini echipa de la Constanţa pentru a câştiga Primăria Constanţa, nu doar judeţul“, menţiona eurodeputatul. Între timp, Mănescu a luat în considerare posibilitatea de a candida şi, se pare, până acum, nu este tentată de fotoliul de primar al Constanţei. Într-un interviu acordat presei centrale, Ramona Mănescu afirma că nu s-a văzut niciodată drept cel mai potrivit candidat pentru Constanţa. „Nu am crezut niciodată că aş fi cel mai potrivit candidat pentru Primăria Constanţa. Am susţinut, susţin şi voi susţine mereu organizaţia PNL din Constanţa, aşa cum am făcut-o mereu, în orice funcţie m-aş fi aflat. Mai mult, cred că pentru Primăria Constanţa cea mai bună soluţie o reprezintă liberalul Robert Boroianu“, a declarat aceasta, pentru MondoNews.
 
Citeşte şi:
Sondaj de opinie:
Gigi Chiru şi Vergil Chiţac, preferaţii celor cu „simpatii liberale“ pentru Primăria Constanţa

 
Deşi, din perspectiva Ramonei Mănescu, Robert Boroianu ar fi cel mai potrivit candidat pentru cursa electorală locală din 2016, ea „trasează“ câteva coordonate pe care crede că acesta ar trebui să le urmeze. „Viitorul primar al Constanţei trebuie să fie conştient că are în responsabilitate cel mai mare oraş din estul României, peste 300.000 de oameni, şi o nevoie arzătoare de locuri de muncă stabile şi bine plătite, venituri bugetare predictibile şi în creştere, la care se adaugă o infrastructură aflată încă departe de standardele pe care toţi ni le dorim. Robert Boroianu are acea experienţă de management, dublată de succese incontestabile, ale cărei principii de eficienţă şi responsabilitate ni le dorim transpuse şi în administraţia publică. Îmi este şi mie mai uşor să promovez interesele Constanţei şi oportunităţile oferite de întreaga zona când ştiu că în biroul primarului stă cineva care cunoaşte din proprie experienţă cât de mult contează o zi în minus cu procedurile birocratice sau care a trecut prin stresul zilei de salarii, când de priceperea ta managerială depind traiul şi veniturile a mii de oameni“, precizează eurodeputatul, pe un site de socializare. „Până acum, imaginea şi mai ales credibilitatea administraţiei locale au suferit din cauza unui model, să zicem, inedit de abordare. Când îţi bat la uşă oportunităţi de investiţii de sute de milioane de euro, trebuie să arăţi disponibilitate, să ai un aparat administrativ deja pregătit şi să poţi contribui cu o infrastructură pe măsură“, precizează Ramona Mănescu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi:

Constanţa poate „trage pe dreapta“? Dacă mâine ar fi alegeri, cu care dintre următorii candidaţi aţi vota?
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii