Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul fostului ministru de Externe Ramona Mănescu, agresat la Constanța. Condamnare definitivă!

ro

22 Sep, 2023 14:10 2214 Marime text



Curtea de Apel Constanța, decizie definitivă în dosarul 22490/212/2020 în care Vlad Valentin Mănescu, fiul Ramonei Mănescu, fostul ministru al Afacerilor Externe, ar fi fost agresat în Constanța, în urma unui conflict privind un loc de parcare.
 
Printre inculpații cauzei se află și Gabriel Anghel, „patronul spiritual“ al localului Asado, din Constanța, care a fost condamnat definitiv, conform portalului instanțelor de judecată, la doi ani și două luni de închisoare cu suspendare, pentru lovire sau alte violențe dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
Tot în acest dosar, Daniel Alexe a luat un an și opt luni de închisoare tot cu suspendare, pentru lovire sau alte violențe dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
În final, Proca Laurentiu primit 1 an şi 8 luni închisoare cu suspendare pentru lovire sau alte violenţe tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Tot Curtea de Apel Constanța a mai hotărât obligarea inculpaţilor Anghel Gabriel, Alexe Daniel, Proca Laurenţiu la plata sumei de 28.976,50 lei, respectiv câte 9658,83 lei, fiecare, reprezentând cuantumul onorariului apărătorului ales al părţii civile Mănescu Vlad Valentin.
 
De menționat că în primă instanță, Judecătoria Constanța a decis obligarea inculpaților la plata sumei de 1500 euro, echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plății către partea civilă Mănescu Vlad Valentin, cu titlu de daune morale.  

Dosarul a fost soluționat definitiv de completul de judecată format din magistratele Valentina Boboc și Andreea Ianca, de la Curtea de Apel Constanța.
 
Amintim că în luna mai 2023, Gabriel Anghel a fost vizat de mandat european de arestare, cauză soluționată de Curtea de Apel Constanța prin punerea acestuia în executare, însă a decis „amânarea predării persoanei solicitate Anghel Gabriel până la soluţionarea definitivă a dosarului penal nr. 22490/212/2020“.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Fiul fostului ministru de Externe Ramona Mănescu, agresat pe litoral. Ce s-a întâmplat
 
UPDATE. Bani, firme și afaceri!
Surse. Gabriel Anghel, „patronul spiritual“ al localului Asado, din Constanța, reținut


„Patronul spiritual“ al localului Asado
Judecătorii pun în executare mandatul european de arestare emis pe numele lui Gabriel Anghel, dar amână predarea


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii