Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi constănțeni în Guvernul Dăncilă Moga și Mănescu preiau MAI și MAE

ro

14 Jul, 2019 21:24 4529 Marime text
În urma ședinței de coaliție desfășurată în această seară, Nicolae Moga, senator de Constanța, în vârstă de 66 ani, a fost nominalizat pentru a o înlocui la conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor, pe Carmen Dan.

Informația ne-a fost confirmată chiar de senatorul de Constanța, dar și de colegul lui, Liviu Tit Brăiloiu.
 
Președintele PSD Constanța, Felix Stroe a declarat pentru Ziua de Constanța, că senatorul Moga este susținut de organizația de la Constanța.
 
De asemenea, și locul lui Teodor Meleșcanu, Ministrul de Externe, va fi luat de fostul europarlamentar Ramona Mănescu, în vârstă de 46 ani.

„S-a lucrat la evaluarea miniştrilor în această săptămână. Nu am terminat această evaluare. Luni, în Comitetul Executiv Naţional, vom vorbi despre o remaniere. Am făcut evaluarea pe opt ministere. După ce o să prezint această evaluare în CEx, vom hotărî împreună ce miniştri sunt remaniaţi şi ce miniştri nu sunt, bineînţeles la propunerea primului ministru”, a anunţat Viorica Dăncilă, conform presei centrale.
 
Potrivit Adevărul.ro, pe lista remanierilor vor urma: Răzvan Cuc (Transporturi), Petre Daea (Agricultură) şi Bogdan Trif (Turism). Mai este vizat şi Anton Anton (Energie), însă Tăriceanu va avea ultimul cuvânt.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii