Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul ministru al MApN, învestit în funcție. Ce a declarat Nicolae Ciucă la predarea mandatului de ministru (VIDEO)

ro

26 Nov, 2021 08:54 1432 Marime text
În această dimineață la sediul Ministerului Apărării Naționale, a avut loc în prezența prim-ministrului României, Nicolae-Ionel Ciucă, ceremonia de învestire în funcție a ministrului apărării naţionale, Vasile Dîncu.

"În acest moment, Armata română este cea mai avansată componentă de modernitate din societatea noastră. În foarte mare măsură, faptul că suntem membri ai NATO a ajutat armata romană să meargă înaintea societăţii", a precizat Vasile Dîncu  la ceremonia de preluare a mandatului de ministru. ”Mandatul meu va fi sub semnul continuităţii, pentru că va trebui - şi ştiu că nu e un lucru uşor - să duc mai departe marile proiecte pe care în acest moment le are armata română" - a nai precizat noul ministru al MApN. 


La rândul său, Nicolae Ciucă a precizat că se desparte de a doua sa familie. 

"Astăzi mă despart de instituţia care a fost a doua familie pentru mine şi pentru toţi care sunt astăzi aici în sală. De altfel, cred că nu numai eu, fiecare dintre dumneavoastră putem spune că am petrecut mai mult timp mai mult timp în interiorul acestei familii decât cu familiile de acasă. Vă pot spune că am avut de fiecare dată în vedere oamenii, pentru că tehnica poate fi achiziţionată, poate fi pregătită, menţinută în stare de operativitate, dar asta nu se întâmplă de la sine, ci se întâmplă prin efortul, prin profesionalismul, prin dedicarea oamenilor, prin entuziasmul lor", a mai declarat Ciucă. 

 

Sursa foto+video: Facebook/MApN
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii