Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări pentru amenajarea biroului SPIT de la Pavilionul Expozițional. Va deservi Serviciul regim permise și înmatriculări auto

ro

14 Apr, 2020 00:00 1338 Marime text

Administrația județeană scoate la licitație lucrări de inginerie şi de constructii, servicii de proiectare tehnică pentru construcția de lucrări publice și asistență tehnică pentu construire imobil parter cu funcţiunea de birouri, pe bulevardul Mamaia nr. 331A, în incinta Pavilionului Expozițional.
Este vorba despre lucrări pentru amenajarea unui ghișeu SPIT, astfel încât, constănțenii care au de achitat taxe pentru serviciile prestate de Serviciul regim permise și înmatriculări auto - care funcționează în aceeași clădire - să nu mai fie nevoiți să parcurgă distanțe lungi pentru achitarea acestor taxe.
Valoarea totală estimată a achiziţiei este de 182.000 lei fără TVA iar sursa de finanţare este bugetul Consiliului Judeţean Constanţa. Contractul intră în vigoare la semnarea şi înregistrarea acestuia de către ambele părţi şi se finalizează la îndeplinirea tuturor obligaţiilor asumate de către ambele părţi. Garanția de bună execuție va fi în cuantum de 10% din valoarea contractului fără TVA. La achiziție, pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP/SICAP.  Termenul limită de depunere a ofertelor este 21.04.2020 ora 12:00 pe adresa de e-mail licitatii@cjc.ro, sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii