Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul de Stat în Construcţii, reorganizat! Vor dispărea inspectoratele regionale

ro

17 Feb, 2021 00:00 2025 Marime text
  • MDLPA a publicat în dezbatere publică proiectul privind reorganizarea Inspectoratului de Stat în Construcții
  • Conform textului, pe care îl găsiți în secțiunea „Documente”, inspectoratele regionale vor dispărea
 
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei urmează  să reorganizeze Inspectoratul de Stat în Construcţii.
 
Vor fi desființate inspectoratele regionale și transferul angajaților acestora, în limita posturilor disponibile, se va face la inspectoratele naționale. Măsura apare într-un proiec, aflat în dezbatere.
„Personalul inspectoratelor regionale în construcţii se preia și se reîncadrează la inspectoratele judeţene în construcţii, respectiv al municipiului Bucuresti și în aparatul central al Inspectoratului de Stat în Construcţii, în limita numărului de posturi aprobat, în condițiile legii”, se arată în proiectul de lege de la MDLPA.
 
De asemenea, vor fi preluate de către inspectoratele judeţene și arhiva sau orice alte bunuri și lucrări înregistrate la inspectoratele regionale în construcţii. Reorganizarea activității ISC este necesară, potrivit expunerii de motive ce însoțește proiectul de lege, deoarece actuala structură a autorității, cu cele două tipuri de inspectorate – regionale și județene, implică dublarea sarcinilor salariaților şi costuri ridicate de funcționare.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii