Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Marius Graure, inspector în construcții la ISC Constanța (DOCUMENTE)

ro

20 Feb, 2024 17:00 937 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marius Graure, inspector în construcții la Inspectoratul de Stat în Construcții Constanța
  • Conform celei mai recente declarații de avere completate în 2023, Marius Graure deține din 2001, jumătate dintr-un apartament de 81 mp situat în Constanța, împreună cu Daniela Graure
  • Graure a declarat și două autoturisme. O Toyota fabricată în 2022 și un Hyundai din 2012
  • Familia acestuia are și două credite la Garanti Bank, ambele scadente în 2027. Valoarea lor este de 50.000 de lei, respectiv 46.000 de lei
  • În ultimul an fiscal, Marius Graure a înregistrat venituri de 70.392 de lei de la Inspectoratul de Stat în Construcții, în timp ce soția lui, Daniela Graure a raportat un venit de 61.067 de lei în calitate de angajat la Primăria Municipiului Constanța
     


 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marius Graure, inspector în construcții la Inspectoratul de Stat în Construcții Constanța.
 
Conform celei mai recente declarații de avere completate în 2023, Marius Graure deține din 2001, jumătate dintr-un apartament de 81 mp situat în Constanța, împreună cu Daniela Graure.
 
Graure a declarat și două autoturisme. O Toyota fabricată în 2022 și un Hyundai din 2012.
 
Familia acestuia are și două credite la Garanti Bank, ambele scadente în 2027. Valoarea lor este de 50.000 de lei, respectiv 46.000 de lei.
 
În ultimul an fiscal, Marius Graure a înregistrat venituri de 70.392 de lei de la Inspectoratul de Stat în Construcții, în timp ce soția lui, Daniela Graure a raportat un venit de 61.067 de lei în calitate de angajat la Primăria Municipiului Constanța.
 
În declarația de interese, inspectorul de la ISC nu a raportat niciun interes.
 
În precedenta declarație de avere din 11 mai 2022, inspectorul ISC arata că deține același apartamentul din Constanța, autoturismul marca Hyundai, dar și un Opel fabricat în anul 2006, dobândit prin contract de vânzare cumpărare. La acel moment, Marius Graure avea un singur credit la Garanti Bank în valoare de 20.000 de lei, contractat în 2020 și scadent în 2022.
 
În secțiunea „documente” puteți consulta declarația de avere, respectiv pe cea de interese a inspectorul de la ISC, Marius Graure.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Citește și:

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Elenei Ioana Petrea, inspector în construcții la ISC Constanța (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii