Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Ce avere are Dayan Fetislam, șeful Inspectoratului de Stat în Construcții Constanța (DOCUMENTE)

ro

19 Feb, 2024 17:00 3068 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Dayan Fetislam, inspector șef județean al Inspectoratului de Stat în Construcții Constanța.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Dayan Fetislam, inspector șef județean al Inspectoratului de Stat în Construcții Constanța.
 
La data de 27 februarie 2023, Dayan Fetislam a completat declarațiile de avere și de interese, potrivit cerințelor legislative în vigoare.
 
Detalii despre declarațiile anterioare ale lui Dayan Fetislam pot fi consultate în articolul
 
Declarații de avere
Constanța Dayan Fetislam, inspector șef județean la Inspectoratul de Stat în Construcții (DOCUMENTE)

 
În declarația de interese din 27 februarie 2023, șeful ISC Constanța nu a menționat niciunul.
 
În declarația de avere din aceeași dată, Dayan Fetislam a menționat două terenuri în localitatea 23 August, fiind vorba despre un teren intravilan de 864,74 mp, moștenit în 2009 și alte trei hectare agricole, moștenite în 2012.
 
Activele financiare ale lui Dayan Fetislam se ridică la 8.721,61 de lei și 96.057,36 de euro, reprezentând conturi sau depozite deschise în anii 2007, 2014, 2018 și 2020.
 
În continuare, șeful ISC Constanța a notat un împrumut acordat în nume personal către Olgun Fetislam, cu o valoare de 577.600 de lei.
 
Venitul anual al lui Dayan Fetislam s-a ridicat la 95.781 de lei, suma reprezentând salariul încasat de la Inspectoratul de Stat în Construcții.
 
De asemenea, șeful ISC a mai menționat suma de 5.076 de lei, reprezentând arenda de la Ridoexim SRL.
 
Despre Rido Exim SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 19 februarie 2024, Rido Exim SRL a fost înființată în anul 1999, are sediul social în Constanța, pe Aleea Nalbei și se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase.
 
Firma are un punct de lucru permanent în localitatea 23 August.
 
Asociat unic și administrator este Dănuț Anton .
 
În 2022, Rido Exim SRL a declarat nouă angajați, profit peste 4,12 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 8,68 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Dayan Fetislam.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere Constanța
Averea și interesele lui Cristian Florin Zahariuc, consilier județean și membru CA al Spitalului Clinic de Pneumoftizioligie Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii