Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea143 Imaginea zilei

ro

14 Nov, 2021 11:51 2741 Marime text
Dobrogea este o parte din fiinţa mea, și a ta, și a noastră. Iar pe 14 noiembrie este Ziua Dobrogei!

Ce frumos se oglindește, astăzi de ziua, ei, Dobrogea în chipurile blânde a doi copiii, cu ocazia marcării acestui eveniment la Constanța. 

Zâmbetul inocent al unui copil este unul dintre cele mai de preţ daruri pe care oamenii le pot primi pe Pământ. Un gest simplu, care evocă tot ce are mai de preţ umanitatea - inteligenţă, iubire, bunătate, iubire. Iar uneori un zâmbet face cât o mie de cuvinte, e suficient să răsară pe buze, ca un curcubeu pe un cer întunecat, şi totul se schimbă în bine.
Anul acesta, cu prilejul împlinirii a 143 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mama, ZIUA de Constanța a inițiat și susținut proiectul Dobrogea 143 - de la grecii din Milet la generația Millennials.

Proiectul include actualizarea și stucturarea informațiilor despre cetățile dobrogene și are ca scop conectarea generației Millennials cu patrimoniul arheologic al Dobrogei.

ZIUA de Constanța pregătește volumul „Dobrogea 143 - De la grecii din Milet la generația Millennials“, având la bază informații istorice actualizate.

Citește și: #Dobrogea143. 14 noiembrie 1878: Unirea Dobrogei cu România - „Azi veţi pune piciorul pe acest pământ care devine din nou românesc!“

Sursa foto: ZIUA de Constanța 



Galerie foto:



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari