Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Documentația pentru reabilitarea rețelelor termice din municipiul Constanța, depusă la Agenția pentru Protecția Mediului

ro

30 Jan, 2021 00:00 1847 Marime text
  • La APM Constanța a fost depusă documentația pentru reabilitarea rețelelor termice din Constanța
  • Acest lucru se întâmplă la doar o săptămână distanță de la votul pentru înfiinţărea societăţii Termoficare Constanţa SRL
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul inițiat de Primăria Constanța privind reabilitarea rețelelor termice.
 
Astfel, la mediu a fost depusă documentația pentru proiectul „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanța – etapa 1 si etapa 2”,  propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, titular fiind UAT Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la Primăria Constanța.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 
Amintim că pe 22 ianuarie, în urma unei ședințe a Consiliului Local Municipal Constanța, a fost aprobat Planul de reorganizare al RADET Constanţa în dosarul ce are ca obiect deschiderea procedurii de insolvenţă la cererea debitoarei RADET Constanţa. De asemenea, s-a vizat și aprobarea înfiinţării societăţii Termoficare Constanţa SRL, în vederea preluării serviciului public de transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice în cadrul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică în municipiul Constanţa.
 
Consiliul de Administrație provizoriu al societății proaspăt înființate este format din: Iulian Gropoșilă, Monica Anca Moroianu, Bogdan Bădescu, Laurențiu Chirtop și Liviu Dorel Popa. Mandatul CA-ului are o durată de patru luni cu posibilitatea de prelungire.
 
Citește și:

Cine sunt administratorii provizorii ai Termoficare Constanța SRL?

Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în şedinţă. Termoficare Constanța SRL și-a desemnat CA-ul provizoriu!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii