Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă controlată de doi oameni de afaceri turci va ridica un imobil de patru etaje în municipiul Constanța

ro

13 Apr, 2024 16:28 904 Marime text
  • Un imobil de patru etaje va fi ridicat în municipiul Constanța. Investitor este societatea Moderna Confort SRL, controlată de cetățenii turci Simsek Mehmet Salih, cu 65% din capitalul social, și Canik Tamer, cu 35% din capitalul social.
  • Moderna Confort SRL a obținut, anul trecut, de la Primăria Constanța un certificat de urbanism pentru ridicarea unui bloc în municipiul Constanța.
 
Moderna Confort SRL va ridica un imobil de patru etaje în municipiul Constanța, motiv pentru care a solicitat de la APM Constanța evaluarea impactului asupra mediului.
 
Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului  Constanța a anunțat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare nu este necesara efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil P+4 etaje - Locuințe colective, împrejmuire teren și organizare de șantier“, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, parcela VN372/1+VN372/2-lot 1+VN372/2-lot 2+VN372/2-lot 3-lot 2.1.1, județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00-14.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până pe 17.04.2024.
 
Reamintim că Moderna Confort SRL a obținut, anul trecut, de la Primăria Constanța un certificat de urbanism pentru ridicarea unui bloc în municipiul Constanța.

Vorbim așadar de CU 2300 din data de 30 august 2023, prin care firma amintită va investi pe parcela VN 372/1+ VN 372/2-lot 1+ VN 372/2 - lot2 + V din Constanța. Firma intenționează să edifice un imobil P+4E – locuințe colective, împrejmuire teren și organizare de șantier. Documentul are o valabilitate de 12 luni.
 

Despre Moderna Confort SRL

Înființată în anul 2022, firma are sediul în județul Ilfov, localitatea Pantelimon și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma este deținută de cetățenii turci Simsek Mehmet Salih, cu 65% din capitalul social, și Canik Tamer, cu 35% din capitalul social.
 
Administratorii firmei sunt Canik Tamer și Simsek Mehmet Salih.
 
Potrivit termene.ro, Simsek Mehmet Salih mai este asociat în Firatrom Leasing SRL,  Real Power Construct SRL, Konig Construct SRL,  Supra Tower SRL, Supratech SRL, Baysa Sim SRL.
 
În anul fiscal 2023, firma cu 1 salariat a raportat o cifră de afaceri de 136.982 lei și o pierdere de 1.007.881 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 

Citește și:
 
O firmă din Ilfov va ridica un bloc de patru etaje la Constanța
 
O firmă controlată de doi oameni de afaceri în Constanța va ridica un imobil pe strada Liviu Rebreanu
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii