Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Spectacolul de comedie „Soț de vânzare”, pus în scenă duminică, la festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”

ro

23 Aug, 2021 14:09 1604 Marime text
  • În distribuție se regăsesc actorii: Ana Odagiu, Maria Radu și Marius Gîlea.

În această duminică, de la ora 21.00, publicul este așteptat în Parcul Tăbăcărie, zona Amfiteatru, pentru a urmări o nouă super comedie, „Soț de vânzare”, eveniment inclus în programul festivalului „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, ediția a III-a.
 
Regia spectacolului este semnată de Marius Gîlea.
 
În distribuție se regăsesc actorii: Ana Odagiu, Maria Radu și Marius Gîlea.
 

„Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de „douăj’ de mii”. Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract? Subiectul tratează, original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plină de umor și râsete-n cascade! Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și… teatrul românesc underground!”, spun cei de la Teatrul Roșu din București.

 
Intrarea este liberă!
 
Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin” se desfășoară în perioada 6-29 august și este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA, cu finanțarea Primăriei Municipiului Constanța. Acesta este un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 146224/23.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 280.000 lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii