Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a, distracție, entuziasm, voie bună și emoții

ro

31 Aug, 2023 10:14 788 Marime text

 
„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” ediția a V-a este un proiect organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Arte, și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Acesta este un Proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 149332/04.08.2023.

            Al doilea weekend, 24-27 Septembrie 2023, a fost unul extraordinar, plin de distracție, entuziasm, voie bună și emoții. În data de 24 August 2023, a avut loc un CONCERT MARIUS MIHALACHE BAND & NICO care a încântat auzul spectatorilor și a readus în memoria publicului muzica Mariei Tănase, dar și sufletul ei bun, pur și inocent. Publicul s-a aflat în număr extrem de mare, fiind curioși de concertul care urma să aibă loc dar și de atmosfera care se creează de fiecare dată la concertul lui Marius Mihalache, fiind una calmă, relaxantă, plăcută, ce înfrumusețează, prin stilul său muzical, folclorul românesc. Oamenii au avut parte de o seară minunată, fiind mulțumiți de spectacol și încântați de prezența solistei Nico, un artist cu o voce puternică și senzațională, care a transmis emoții profunde prin intermediul pieselor cele vechi ale Mariei Tănase.

            În data de 25 August 2023, publicul a avut parte de o seară de teatru, regăsindu-se și de această dată în număr mare. Vineri a avut loc spectacolul „EXTREM”, o producție FF Theatre. Este o poveste palpitantă care abordează o problemă complexă a societății noastre într-o modalitate inovatoare, transformând publicul din spectator pasiv în juriu, judecător și călău. Un spectacol extrem de interesant, interactiv, firul poveștii fiind condus de către spectatori. La intrare în Amfiteatru, publicul a primit două brățări luminate de două culori diferite. Fiecare dintre cele două reprezentau câte o alegere. Momentele de conflict erau oprite câteva secunde pare a le oferi spectatorilor șansa de a alege ce se va întâmpla cu o anumită situație sau cu un anumit personaj.

            În data de 26 August 2023, publicul tomitan, și nu numai, a fost invitat la o seară dansantă de muzică pop, dar și latino. Invitatul special a fost Lucian Colareza care a încins atmosfera cu melodiile sale latino, acompaniat de Elena Gatcin la pian.  A urmat artistul Starling care ne-a încântat cu ritmurile sale latino din Columbia, fiind prezente și două dansatoare care au atras privirile domnilor. De asemenea, Gabriel Roșu, Catinca Hanțiu și Ionuț Dulgheriu au oferit o atmosferă de vis prin melodiile pe care le-au interpretat.

            În data de 27 August 2023, am încheiat săptămâna a doua cu mare succes, publicul fiind curios de spectacolul care urma să aibă loc, „YOM KIPPUR”, producție UNATC I.L. Caragiale”, proiect coordonat de Conf. Univ. Dr. Marius Gîlea și Drd. Vlad Galer. Spectacolul a ajuns la inimile oamenilor, povestea celor 4 surori fiind una emoționantă, pe alocuri cu momente comice. Publicul a empatizat cu cele patru fete, cu povestea și copilăria tristă a fiecăreia. Un spectacol care a amuzat dar a și marcat prin amintirile și poveștile surorilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii