Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a. Programul evenimentelor din perioada 1-3 septembrie 2023

ro

01 Sep, 2023 13:00 522 Marime text
 
 
„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” ediția a V-a este un proiect organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Arte, și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Acesta este un Proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 149332/04.08.2023.
 
În această săptămână din cadrul proiectului „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, ediția a V-a, vom încânta publicul cu următoarele spectacole:
 
  1. 01 Septembrie 2023, orele 21:00 are loc spectacolul de teatru „FII CUMINTE, CRISTOFOR!”. Trupa Ad Astra din Constanța vă invită la o comedie apetisantă. Spectacolul este o comedie bulevardieră, acțiunea de centrează pe Cristofor, un compozitor plin de sine, iar parcursul personajului este unul extrem de interesant. Spectacolul aduce în discuție viața de cuplu și fericirea conjugală, dar și încercările prin care trec partenerii de viață atunci când ajung într-o etapă a vieții în care flacăra dragostei e de mult pierdută.
 
DISTRIBUȚIE: Edoard Petre, Mirabela Moroșanu, Daniela Cojan, Denisa Todireanu, Ionuț Dulgheriu
Regie: Daniela Vitcu
Sound & Light Design: Eduard Lupu
Graphic Design: Edoard Petre
 
  1. 02 Septembrie 2023, orele 21:00, sunteți invitați la spectacolul „FUNERALII FERICITE”, nerecomandat copiilor sub 14 ani, o producție FF Theatre. O comedie nebună care ne arată că oamenii vor găsi umor în cele mai neașteptate locuri și situații. Un priveghi balcanic, personaje principale fără puls, colegi de șantier, iubite, amante, bocitoare, lăutari și prostituate trec prin întâmplări care depășesc orice așteptare și care o să te facă să râzi cum nu știai că este posibil. O capodoperă care te împinge să-ți privești viața, și așa scurtă, și să te întrebi dacă ai reușit să faci tot ce ți-ai dorit.
 
DISTRIBUȚIE: Daniela Purcarea, Ioana Chelmuș, Cristina Ioana Casian, Ștefan Alexandru Iancu, Eduard Bot, Pantelimon Adrian, Teo Drăgan, Petre Cișmigiu
Regie: Florin Frățilă
Durata: 1h45
 
  1. 03 Septembrie 2023, orele 21:00, vă invităm alături de noi în ultima seară din cadrul proiectului „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, ediția a V-a, la spectacolul „DESPĂRȚIȚI DIN DRAGOSTE”. O comedie savuroasă despre dragoste, prietenie și dorința de a avea tot ce e mai bun pe lume fără niciun sacrificiu. Iată personajele: un bărbat de vârstă mijlocie care și-a ratat toate șansele în viață, fostul lui coleg de liceu care pare să aibă tot ce-și poate dori și soția acestuia, o intelectuală cu multe regrete, dar plină de dorința de a iubi. Ei sunt protagoniștii care te vor face să râzi până la lacrimi. O nouă super comedie cu Ana Odagiu, Conrad Mericoffer și Marius Gîlea.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii