Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacole Constanța Programul ultimei săptămâni din cadrul evenimentului „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin“

ro

30 Aug, 2023 11:06 915 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Ultimele spectacole din cadrul evenimentului „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin“ au fost anunțate de Primăria Constanța în Parcul Tăbăcărie.
  • Intrarea este liberă.
 
„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin“, ediția a V-a este un proiect finanțat de Primăria municipiului Constanța și organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius“ din Constanța, Facultatea de Arte.
 
Evenimentul se desfășoară până pe 3 Septembrie 2023, începând cu orele 21:00, în Parcul Tăbăcărie-zona Amfiteatru, Constanța. Intrarea este liberă!
 
Proiectul include programe artistice diverse, încurajând publicul tomitan, și nu numai, să participe, să se delecteze și să dobândească o experiență atât culturală, cât și emoțională și spirituală.
 
Scopul evenimentului este acela de a bucura oamenii prin intermediul spectacolelor, de a le oferi o experiență unică și o atmosferă relaxantă, de a susține arta și cultura, dar și de a crea conexiuni între oameni prin intermediul acestui domeniu atât de pur, frumos și fascinant, ARTA.
 
Vineri, 1 septembrie 2023, Trupa Ad Astra din Constanța vă prezintă spectacolul „FII CUMINTE, CRISTOFOR!!“, o comedie apetisantă, acțiunea petrecându-se în jurul lui Cristofor, un compozitor plin de sine care ajunge să regrete rătăcirile sale sentimentale.
 
Sâmbătă, 2 septembrie 2023, FF Theatre din București vă prezintă spectacolul „FUNERALII FERICITE“, o comedie nebună care ne arată că oamenii vor găsi umor în cele mai neașteptate locuri și situații.
 
Duminică, 3 septembrie 2023, Teatru Roșu din București vă invită să urmăriți o comedie savuroasă despre dragoste, prietenie și dorința de a avea tot ce e mai bun pe lume fără niciun sacrificiu, intitulată „DESPĂRȚIȚI DIN DRAGOSTE“.

Citește și:

„Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin“ continuă cu ediția a V-a!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii