Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii s-au luat pentru Constanța South Container Terminal, companie deținută de o firmă din Insulele Virgine Britanice

ro

14 Sep, 2020 00:00 3616 Marime text
  • Acționarul unic al Constanța South Container Terminal, DP World Gold Port Limited.
  • DP World Gold Port Limited este o societate ce funcționează în conformitate cu legislația în vigoare din Insulele Virgine Britanice.
  • Prin Decizia nr. 8, acționarul unic a hotărât prelungirea mandatului de administrator al Constanța South Container Terminal al lui Ștefăniță Cârstea.

Anunț important în Monitorul Oficial al României, cu privire la administratorul firmei Constanța South Container Terminal.
În actul oficial a fost publicată decizia nr. 8 a acționarului unic al Constanța South Container Terminal, DP World Gold Port Limited.
DP World Gold Port Limited este o societate ce funcționează în conformitate cu legislația în vigoare din Insulele Virgine Britanice și cu sediul social la Craigmuir Chambers. Firma este reprezentată în Constanța South Container Terminal de către Ioana Genes.

Prin Decizia nr. 8, luată pe 10 august 2020 și publicată recent în Monitorul Oficial, acționarul unic a hotărât prelungirea mandatului de administrator al Constanța South Container Terminal al lui Ștefăniță Cârstea, din Constanța.

De asemenea, au fost ratificate toate documentele semnate de către Ștefăniță Cârstea de la momentul expirării mandatului, în 24 mai 2020, și până la prelungirea mandatului.
Totodată, Ioana Genes a fost autorizată ca reprezentant convențional „să efectueze și să semneze toate actele în numele și pe seama Asociatului unic și/sau Societății cu scopul de a înregistra această hotărâre la Registrul Comerțului“.


Citește și:

Modificări semnificative în firma Constanța South Container Terminal SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii