Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hală logistică şi industrială, platforme şi reţele exterioare Investiţii noi în Portul Constanţa Sud, realizate de South Container Terminal

ro

07 Mar, 2019 00:00 2350 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa SA a solicitat de la Primăria Constanţa un act de urbanism necesar investiţiei realizate de Constanţa South Container Terminal SRL în Portul Constanţa.
 
Astfel, pe data de 6 martie, municipalitatea a emis certificatul de urbanism nr. 641, care constă în următoarele: „Construire hală logistică şi industrială, birouri şi grupuri sociale, anexe administrative şi tehnice, platforme şi reţele exterioare, branşamente la reţelele existente, împrejmuire şi organizare de şantier“. Investiţia va fi realizată în Portul Constanţa Sud, MOL II-S.
 
Reamintim că, anul trecut, South Container Terminal SRL a solicitat de la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA aviz de mediu pentru proiectul „Reparaţie structură căi rutiere în zona de acces terminal CSCT“. Prin proiect se propunea repararea structurii drumului de acces spre poarta de intrare în terminalul de containere. Îmbrăcămintea drumului este din beton asfaltic, dorindu-se execuţia unei îmbrăcăminţi din beton de ciment pe zona de acces spre terminalul de containere. Amplasamentul proiectului este incinta Port Constanţa Sud, Mol II Sud, Terminal de containere Constanţa South Container Terminal. Terenul pe care se realizează investiţia este proprietatea CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa.
 

Constanta South Container Terminal SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2003, Constanta South Container Terminal SRL are sediul social în municipiul Constanţa, Port Sud, 900900. Capitalul social subscris, de 22.590.660 de lei, integral vărsat, este compus din 2.259.066 de părţi sociale. Firma este deţinută de DP World Gold Port Limited, cu sediul în Insulele Virgine Britanice. Administratorii firmei sunt: Cârstea Cosmin Ştefăniţă, Daraban Raluca-Mihaela, Mihail Mihai-Florin, Jayaraman Ganesh Raj, Sarmad Mehmood Qureshi. Constanta South Container Terminal SRL desfăşoară activităţi de servicii anexe transportului pe apă.
 
În anul fiscal 2015, compania cu 450 de salariaţi a avut o cifră de afaceri de 182.683.506 lei şi un profit de 66.284.953 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 457 de salariaţi, cifră de afaceri de 195.436.162 de lei şi profit net de 71.459.365 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Constanta South Container Terminal va reabilita un drum rutier din Portul Constanţa. Despre ce este vorba

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii