Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Prefectul nu lasă presa să intre. Protest în faţa Prefecturii Constanţa. Angajaţii Oil Terminal cer demisia ministrului Energiei, Vlad Grigorescu.(galerie foto+video+document)

ro

06 Oct, 2016 11:12 4439 Marime text


Peste 150 de angajaţi Oil Terminal sunt în aceste momente în faţa Prefecturii Constanţa. Alţi 100 de angajaţi s-au dus la Guvern unde vor protesta alături de minerii de la Uraniu Crucea.

Alături de angajaţii Oil Terminal printre cei 150 de oameni, sunt prezenţi şi oameni de la CFR Marfă, Minmetal SRL - Organizaţia Operatorul Portuar Constanţa, Petromidia, Decirom SA şi Constanta South Container Terminal (CSCT) .
 
Aceştia sunt nemulţumiţi de schimbările pe care Ministerul Energiei vrea să le opereze în Consiliul de Administraţie al companiei.

UPDATE 2, ora 11.55

O delegaţie formată din patru persoane a intrat la prefectul Constanţei Adrian Nicolaescu pentru a-i adresa o solicitare. Se pare că presa nu a fost lăsată să intre şi a fost blocată de jandarmi. 

UPDATE 1, ora 11.25

Ion Caraignat, liderul Cartel Alfa Constanţa, a declarat că oamenii nu sunt de acord cu modificarea acţionariatului Oil Terminal. Cei care protestează azi sunt solidari cu sindicatul Oil.                        
 
„Avem informaţii că cineva doreşte distrugerea Oil. De aceea cerem demisia ministrului Energiei“, a mai declarat Ion Caraignat.
 
Pe data de 10 octombrie, când va fi adunarea generală în care se va decide modificarea acţionariatului, sindicatul Oil Terminal iar va protesta în faţa sediului.
 
Protestul este autorizat pentru două ore. În aceste momente se strigă demisia ministrului Energiei. Reprezentanţii Sindicatului Oil Terminal vor să intre şi la prefect.
 
„De unde are atâta avere Ministerul Energiei?“, se întreabă oamenii.
 
„Vom manifesta şi pe 10 octombrie! Oil Terminal nu trebuie distrus!“, a mai precizat Caraignat.
 
Solidari cu Oil Terminal sunt şi reprezentanţii Federaţiei Sindicale „Trans Conex”.

 



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii