Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa Corpului Didactic Constanța demarează a doua etapă din cadrul proiectului „Utilizarea platformelor educaționale în procesul de predare-învățare-evaluare”

ro

01 Sep, 2020 07:00 2715 Marime text
  • Casa Corpului Didactic Constanța demarează a doua etapă din cadrul proiectului „Utilizarea platformelor educaționale în procesul de predare-învățare-evaluare”

Casa Corpului Didactic Constanța va demara, în perioada cuprinsă între 1 septembrie și 11 septembrie 2020, cea de-a doua etapă a proiectului județean ”Utilizarea platformelor educaționale în procesul de predare-învățare-evaluare”.

Reamintim faptul că acest program de formare continuă se înscrie în strategia Ministerului Educației și Cercetării de dezvoltare a competențelor cadrelor didactice pentru învățarea online, conform O.M.E.C. nr. 4862/08.07.2020.
Programul este structurat pe două componente principale, respectiv:

Prima etapă, care a inclus instruirea persoanelor-resursă din 185 de unități școlare prin intermediul unei serii de 5 întâlniri în format sincron audio-video (webinar), susținute de formatori ai C.C.D. Constanța cu experiență în implementarea unor suite de programe, aplicații sau platforme în procesul educațional.

Cea de-a doua etapă, care va avea loc începând cu 1 septembrie și care va consta în organizarea de ateliere de lucru la nivelul fiecărei unități școlare, susținute de persoanele-resursă instruite de către C.C.D. Constanța.Prin intermediul celei de-a doua părți din program se dorește formarea profesorilor din învățământul preuniversitar constănțean pentru a fi mentori și facilitatori ai învățării cu ajutorul resurselor online, oferindu-li-se instrumente și suport în demararea activităților de predare-învățare-evaluare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii