Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Care este starea de sănătate a elevului care a căzut de la etajul doi al Liceului „George Călinescu” Constanța

ro

22 Jan, 2020 12:40 3865 Marime text
Bogdan Obadă, director medical în cadrul SCJU, a precizat astăzi că starea copilului căzut de la etajul doi al Liceului „George Călinescu”, este stabil, conștient.

Băiatul de 12 ani urmează să fie operat zilele acestea: „Este polifracturat și are o fractură de antebraț, de humerus, femur și traumatism facial. De asemenea, minorul are o fractură deschisă pe care trebuie sa o cicatrizam”, a mai precizat Obadă despre starea copilului.

Reamintim că, ieri dimineață, în jurul orei 07.50, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un băiat,  de 12 ani, elev al Liceului „George Călinescu” din municipiul Constanța, ar fi căzut de la etajul 2 al unității de învățământ. Copilul a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Conform primelor cercetări desfășurate, elevul s-ar fi aruncat de la etajul 2.

UPDATE. DGASPC Constanța, noi precizări:

Referitor la cazul elevului în vârstă de 12 ani care s-a aruncat de la etajul al II-lea al Liceului George Călinescu, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța face următoarele precizări:
         
La ora actuală se desfășoară anchete pe toate nivelele de competență, DGASPC Constanța continuând colaborarea cu organele de cercetare, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și conducerea unității de învățământ respective.

Ca și instituție care are drept scop respectarea și apărarea drepturilor copilului, DGASPC Constanța apreciază că este necesară o gestionare foarte atentă a tuturor informațiilor care apar în spațiul public astfel încât acestea să nu contravină interesului superior al copilului.

De asemenea, dorim să subliniem faptul că, în acest moment, primează sănătatea elevului în vârstă de 12 ani și că facem tot ceea ce este necesar pentru siguranța emoțională a colegilor care au fost martorii acestui eveniment.
         
Specialiștii DGASPC Constanța continuă ancheta pe linie socială.


Citește și: UPDATE Intervenție de urgență. Un copil s-a aruncat de la etajul doi al unui liceu din Constanța (galerie foto+video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii