Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Militar Zonal Constanța Calificare la etapa națională a Olimpiadei de informatică aplicată (FOTO)

ro

16 Mar, 2024 08:28 602 Marime text



Sursa foto: Facebook/ Centrul militar zonal Constanța






Elevul fruntaș Theodor Pelmuș și elev fruntaș George Cristea s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de Informatică aplicată – AcadNet.
 

„Și-au canalizat toată energia și pasiunea lor, pentru a obține punctaje peste media tuturor participanților, care le-au adus clasarea între cei mai buni. Concurența a fost una acerbă, cu 146 de elevi la start, de la clasele a IX-a și a X-a, la secțiunea calculatoare”, anunță Centrul MIlitar Zonal Constanța, într-o postare pe Facebook.

 
Călătoria lor în domeniul informaticii și al tehnologiei informațiilor este una captivantă, după cum spun chiar cei doi performeri.
 

„Descoperind potențialul captivant al informaticii și tehnologiei informațiilor, am început o călătorie de explorare și învățare continuă, fiind determinat să ating performanța. Într-o lume în continuă evoluție digitală, îmi doresc să contribui la inovație prin muncă și studiu”, este de părere Theodor.

 
La rândul lui, George afirmă:
 

„În lumea fascinantă a informaticii, descopăr un univers plin de enigme digitale. Fiecare tastă apăsată mă adâncește într-o călătorie a cunoașterii, iar fiecare descoperire în acest labirint de informații mă face să simt o pasiune intensă și irezistibilă pentru acest domeniu. Este o călătorie plină de surprize, iar fiecare problemă rezolvată mă aduce mai aproape de realizarea visului meu în lumea digitală.”

 
Etapele competiției sunt: etapa locală, etapa județeană, etapa națională, cu participare internațională, iar secțiunile sunt următoarele:
· Calculatoare (clasele IX-X);
· Calculatoare (clasele XI-XII);
· Rețele (clasele IX-X);
· Rețele (clasele XI-XII).
· Interoperabilitate Software (clasele IX-X)
· Interoperabilitate Software (clasele XI-XII)
 
Citește și
Activități de promovare a colegiilor naționale militare în școlile din municipiul Constanța (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii