Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Militar Zonal Constanța anunță încheierea campaniei de promovare a colegiilor naționale militare

ro

20 Mar, 2024 20:24 629 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Centrul Militar Zonal Constanța


 
  • Centrul Militar Zonal Constanța anunță  încheierea campaniei de promovare a colegiilor naționale militare.
 
Potrivit centrului, a fost „o perioadă intensă, în care am avut ocazia să împărtășim valorile, oportunitățile și provocările acestui statut nobil –statutul de elev militar”.
 

„Vă mulțumim pentru interesul și suportul acordat acestei inițiative și urăm mult succes elevilor aflați în acest moment crucial al vieții”, precizează Centrul Militar Zonal Constanța, într-o postare pe pagina de Facebook.

 
Elevii claselor a VIII-a din școlile gimnaziale Școala Gimnazială Nr. 12 ,,B P Hasdeu", Scoala Gimnaziala Nr.16 Constanta “Marin Ionescu Dobrogianu” și Școala Gimnazială nr.3 „Ciprian Porumbescu” Constanța au primit astăzi vizita reprezentantului Centrului militar zonal Constanța, însotit de elevi ai Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța, și au fost informați și consiliați în alegerea sistemului educațional militar oferit de colegiile naționale militare.
 
Înscrierile la colegiile naționale militare continuă până la data de 22 martie 2024, se fac ONLINE, la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau mergând personal, împreună cu unul dintre părinți (sau cu tutorele), la biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar zonal Constanta.
 
Mai multe informații și consiliere privind înscrierea, în vederea participării la selecție și admitere, se pot obține de la personalul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar zonal Constanţa, situat în Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 106, în zilele de luni, miercuri, joi și vineri între orele 08.00-16.00, respectiv marți între orele 10.00-18.00 sau la numerele de telefon: 0241 484 399, 0241 484 350 şi 0757 078 206.
 
Citește și
Centrul Militar Zonal ConstanțaCalificare la etapa națională a Olimpiadei de informatică aplicată (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii