Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesorul de la Liceul Lucian Blaga din București, acuzat că avea o idilă cu o elevă, arestat preventiv

ro

13 Apr, 2024 14:52 648 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • Profesorul în vârstă de 62 de ani din București, acuzat că ar avea o relație cu o elevă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
     
Profesorul în vârstă de 62 de ani din București, acuzat că ar avea o relație cu o elevă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit Știri pe Surse.

Profesorul de 62 de ani de la Liceul Teoretic "Lucian Blaga” din Capitală, a fost arestat pentru 30 de zile. Totul a pornit de la o filmare care a apărut în online. Protagoniștii sunt o elevă de 18 ani și profesorul de geografie, un bărbat de 62 de ani.

Colegii fetei ar fi știut de multă vreme de relația lor. Eleva ar fi fost minoră când a început să fie curtată de profesor.

Polițiștii au fost sesizații de către directorul unui liceu din Sectorul 2 că în spațiul public ar fi apărut imagini în care o elevă în vârstă de 18 ani, ar fi alături de un cadru didactic în vârstă de 62 de ani.

„În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că persoana în vârstă de 62 de ani este profesor în cadrul instituţiei menţionate. De asemenea, din investigaţii a reieşit faptul că între elevă şi professor ar fi început o relatie nepotrivită din luna decembrie 2023, când aceasta avea vârsta de 17 ani”, potrivit polițiștilor.



Citește și:
Știri Constanța: Teribilism pe DN2A! Un motociclist a fost prins cu o viteză enormă de politiști
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii