Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un elev de la Colegiul “Mircea cel Bătrân” Constanța, a obținut medalia de argint la Olimpiada Internațională Interdisciplinară Științele Pământului (FOTO)

ro

24 Feb, 2024 15:09 1384 Marime text

Geografia celebrată sub auspiciile Academiei Române! 

Vineri, 23 februarie 2024, în Aula Magna a Academiei Române, a avut loc Sesiunea de Comunicări științifice intitulată „Geografia în contextul modificărilor globale ale mediului – realizări și perspective în educația geografică”, eveniment organizat de Institutul de Geografie al Academiei Române și Societatea de Geografie din România.

În cadrul evenimentului s-a desfășurat Festivitatea de premiere a elevilor români, medaliați la Olimpiadele Internaționale de Geografie, în anul 2023, transmit reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Județul Constanța a fost reprezentat de David Georgescu, elev în clasa a XII-a, la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” Constanța, care a obținut medalia de argint la Olimpiada Internațională Interdisciplinară Științele Pământului.

Pentru această performanță, au primit recunoaștere și cadrele didactice, care s-au implicat în pregătirea elevului: prof. Monica Dumitru – chimie, prof. Adina Dogărescu – fizică, prof. Curti Hassan Reihan – biologie și prof. Aurelia Dănilă – geografie, a mai punctat sursa citată. 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




foto: ISJ Constanța 

 
Citește și: 

Patru elevi au obținut nota 10 la proba de matematică din cadrul simulării evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii