Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANSVSA Sortiment de înghețată cu oxid de etilenă, retras de pe piață (document)

ro

12 Aug, 2021 19:33 1844 Marime text
  • Dacă ați achiziționat unul sau mai multe dintre produsele rechemate și doriți să solicitați rambursarea costului, sunteți rugați să returnați produsul sau ambalajul din lotu menționat în listă, la magazinul de la care ați cumpărat, până la data limită de 16.08.2021.
Vă informăm că Macromex recheamă produsele de înghețată La Strada Căpșune menționate mai jos. Compania Macromex, în calitate de proprietar al mărcii de înghețată La Strada, produsă în Franța, a fost informată de către unul din furnizorii săi cu privire la o problemă a stabilizatorilor de plante, al căror conținut de oxid de etilena depășește limitele premise de reglementările în vigoare.  

Acest fapt are impact asupra anumitor produse La Strada. Stabilizatorii pe bază de plante folosiți în producerea înghețatei La Strada sunt folosiți în cantități extrem de mici în produsele finite, astfel încât consideram că nu prezintă un risc pentru sănătatea consumatorilor. Rechemarea se aplică numai pentru următoarele produse și loturi de înghețată: 


Sfaturi pentru consumatori

Dacă ați achiziționat unul sau mai multe dintre produsele rechemate și doriți să solicitați rambursarea costului, sunteți rugați să returnați produsul sau ambalajul din lotul menționat în listă, la magazinul de la care ați cumpărat, până la data limită de 16.08.2021.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați Macromex la: calitate@macromex.com.

„Această rechemare a fost inițiată în interesul consumatorilor noștri. Ne pare rău și ne cerem scuze sincere pentru orice neplăceri cauzate”, transmit reprezentanții ANSVSA.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii