Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă ANSVSA Smoothie contaminat cu patulină, retras de pe rafturile LIDL

ro

12 Mar, 2024 10:36 777 Marime text
Producătorul Molkerei Gropper GmbH & Co. KG recheamă produsul "Solevita Smoothie Red Genius, 250mL", cu fructe roșii, având data de expirare 12.03.2024.

Produsul la care face referire această rechemare conține suc de aronia, care este contaminat cu patulină. Patulina (micotoxina) este o substanță produsă de mucegaiuri care dăunează sănătății si care poate duce la greață, vărsături și indigestie. Prin urmare, clienții nu trebuie să consume, sub nicio forma, produsul vizat de această rechemare.

Produsul "Solevita Smoothie Red Genius, 250mL" sortimentul cu fructe roșii, a fost vândut de Lidl ROMANIA.

Lidl România a reacționat imediat și a retras produsul afectat de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului, va fi, desigur, returnată, chiar și fără prezentarea bonului fiscal. Numai produsul "Solevita Smoothie Red Genius, 250mL” sortimentul cu fructe roșii cu data de expirare 12.03.2024 este afectat de retragerea producătorului Molkerei Gropper GmbH & Co. KG. Alte produse ale producătorului Molkerei Gropper GmbH & Co. KG vândute deLidl ROMANIA nu sunt afectate de rechemare. Molkerei Gropper GmbH & Co. KG își cere scuze pentru neplăcerile cauzate.

Citește și

Biscuiți retrași din magazinele LIDL. Pot să conțină corpuri străine metalice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii