Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Femeie de 51 de ani, prinsă la volan cu o alcoolemie record, în Mamaia Nord

ro

03 Jul, 2020 11:02 1911 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii constănțeni.

La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 15.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au depistat un bărbat, de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Vadului din orașul Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, la data de 2 iulie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Secției 2 au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa pe strada Dr.Victor Climescu din municipiul Constanța. Deoarece conducătorul auto a refuzat să se conformeze indicațiilor și a schimbat direcția de mers, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.
 
În dreptul intersecției străzilor Gheorghe Barițiu cu Ion Ghica, în timpul efectuării unui viraj la dreapta, conducătorul auto ar fi pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu un gard și provocând distrugeri.

În urma verificărilor, s-a stabilit că la volan se afla un tânăr, de 20 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 2 iulie a.c., în jurul orei 20.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat o femeie, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia Nord, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii